Di Vece Arquitectos studio-gallery

Applicationsfilters applied (delete)

Applications

filters applied (delete)
Technical specificationsfilters applied (delete)

Technical specifications

filters applied (delete)
0
results found
ESTUDIO---GALERÍA-DI-VECE-ARQUITECTOS-Photos-Photographer---Cesar-Bejar-7-mobil

Location

Guadalajara, Mexico

The Di Vece Arquitectos studio-gallery is a project created entirely with LEDS C4 products, which illuminate the different areas of this workspace. Furthermore, it has been nominated Building of the Year 2021 by ArchDaily, in the Cultural Architecture Category.

This lighting project aims to create a secluded environment within the studio, thus fostering a state of creative serenity. The experience starts in the corridor, between cement walls, that leads to the patio, the art gallery, and, finally, the workspaces.
The collections used include Infinite Pro, presiding over the large boardroom, from which you can see the all the other workspaces. And the Atom Collection in white finish, which adds to the monochrome character of the corridor.